EasyLube

Fjern gætteriet om hvornår det er tid til at smøre igen!

Med Easy Lube har du fuld kontrol over hvornår der skal smøres og hvornår det er tid til genopfyldning.
Der er flere faktorer man skal have fokus på for at være sikker på optimal vedligeholdelse:

 • Det rigtige smøremiddel
 • Den rigtige volumen
 • Det rigtige sted
 • Det rigtige interval
 • Den rigtige metode

4 simple trin og man er i gang:

Udklip11

Trin 1: Fedt volumen og gen-smørings intervallet beregnes ved anvendelse af MQL formuleringen.

Udklip12

Trin 2: Installér Easy Lube Automatic Lubricator, indstillingerne er bestemt af MQL formuleringen med hvert leje i forskellige driftbetingelser.

Udklip13

Trin 3: Opsætning af Easylube® RFID Patrol management systemet. MQL bestemer de forskellige indstillinger og vil oplyse om hvornår det er tid til eftersyn.

Udklip16

Trin 4: EDB styret kontrol med Easylube® PMS

MQL kalkulation:

MQL (minimum quantity lubrication) at udfører den korrekte smøremængde og gensmøring på hvert leje er 2 ting som er meget vigtige for levetiden for lejet.

Den rigtige mængde:
Styring af fedt mængden har været et langvarigt problem for industrien. At følge OEM anbefalingerne er ikke altid nok. MQL beregning er den eneste løsning, der giver enkel og logisk formulering til at bestemme fedt mængden og eftersmøringsintervallet.

Det rigtige interval:
Selvom eftersmøringsintervallet kan være bestemt af erfaring, rapporter og diagrammer er over eller under smøring uundgåeligt.
MQL formuleringen sikre den nøjagtige indstilling af eftersmørings-intervallet ved at behandle ​​hvert leje ud fra dennes specifikation og faktiske driftsforhold.

Der er mange fordele ved at anvende automatiske smøresystemer, såsom at reducere spild og risiko for lejesvigt, gratis arbejdskraft og en force bag disse. Med RFID systemet får du overvågning af den enkelte applikation og en sikkerhed for at der bliver smurt de rigtige steder, på de rigtige tidspunkter.

Udklip15

Udklip3

Opsætning af (patrol management system med RFID kan tage lidt tid i første omgang, men databasen som er bygget op, vil være et godt redskab til at forbedre den overordnede effektivitet og vedligeholdelse. Det vil reducere vedligeholdelsesomkostninger og ukontrolleret nedetid af maskiner.

Udklip5

De fleste smørepunkter bliver overvåget med en "RFID-tag" til overvågning. Det vil sikre at hvert smørepunkt vil blive styret effektivt af MQL formuleringen. Formålet med rutinemæssig inspektion er til for at kontrollere fedt forbruget på stedet. Dermed er vedligeholdelse teknikere nødt til at identificere uregelmæssigheder på stedet.

Udklip7

Udklip8

Udklip9

Det er en vedligeholdelsesfri, omkostningseffektive og let betjent enhed specielt designet for MQL formuleringen. Sin pålidelighed og enkelhed af dispenserings indstilling har fået et godt ry. Det sikrer lejerne gode arbejdsvilkår, uanset vejr, operations krav og barske miljøer.
Easylube ® single-point smøreapparat giver en justerbar dispenserings Indstilling fra 1 til 12 måneder. Easylube ® pålægger minimal smørings pres for at opretholde smørekvaliteten, ligeledes undgår man også olie spild/lækage. Det patenterede infrarøde kontrol system giver 24 timers kontinuerlig overvågning og sporer/alamere hvis der sker en blokering af fedt til førelsen, LED advarselslyset blinker og advare teknikerne om at der er problemer, som de skal være opmærksomme på.

Udklip4Udklip17

Guardwatch:
Guardwatch vil give en mobilkommunikation med NFC-kompatible enheder, denne teknik gør det muligt for teknikere at download direkte instrukser fra værkførerne, som kan se på deres system hvis der mangler vedligeholdelse på nogle smørepunkter og teknikerne kan uploade rapporter / journaler tilbage til værkførerne, når han / hun har udført vedligeholdelsen/opgaven.

Guardwatch muliggør at teknikerne kan håndterer, identificerer og registrerer alle smøringsopgaver omgående. Det vil sikrer de bedste arbejdsvilkår, og dermed opnå højere smørings nøjagtighed og effektiv rutinemæssig inspektion.

Typiske hændelser når lejer fejler:

Udklip10

Fordeling:

 • 6 Forkert smøremiddel - 5%
 • 5 Forkert vedligeholdelse - 10%
 • 4 Ikke tilstrækkelig smøring - 50%
 • 3 Ukontrolleret smøring - 10%
 • 2 Forurening - 15%
 • 1 Forkerte lejefittings - 10%

De fleste smøreapplikationer fejler, fordi det er svært at forudsige og følge en smøre procedure i en produktion der kører konstant.
Den korrekte fedt/smøre mængde og det rigtige smøre interval vil forlænge lejernes levetid betydeligt og man opnår den forventede levetid for lejrene.

Ring eller skriv til os her.

TOP